Soluția ta pentru a învăța limbile străine rapid, simplu și eficient!

  Începe acum

  O nouă zi o nouă oportunitate de a învăța!

  Centrul de Instruire în Limbi Străine ULIM

  Reușita ta este pasiunea noastră

  Cursurile noastre răspund nevoilor oricărui doritor de a învăța limbile străine. Nu contează vârsta, nivelul și scopul, cu noi exersezi și îți perfecționezi abilitățile lingvistice printr-un proces distractiv, învățarea devenind mai eficientă atunci când te simți bine.

  Cursuri individuale

  Planul individual presupune atingerea scopului dumneavoastră mult mai eficient. Cursurile individuale fiind create sub cerințele clientului. Nu doar îți vom dezvolta aptitudinile de comunicare, dar îți vom oferi cunoștințe care pot fi aplicate în practică în situații de zi cu zi (magazine, transport public, poștă, bănci și diverse instituții).

  Limbile străine pentru adulți

  Chiar dacă studiezi o limbă străină pentru prima dată sau dacă dorești să o perfecționezi și să avansezi sau chiar să devii un expert în limba aleasă, noi avem cursul potrivit pentru tine, fie că îți dorești să o înveți pentru călătorii, fie pentru business.

  Limbile străine pentru elevi și copii

  Cursurile de limbi străine le oferă adolescenților și copiilor mai multă socializare și un pas spre dezvoltarea multiculturală.

  Cursuri de engleză pentru angajați

  Livrăm cursuri de engleză business pentru a satisface cerințele solicitărilor profesionale. Soluțiile noastre sunt axate pe ore practice, gramatică și comunicare. Astfel, oferim pregătirea corespunzătoare pentru o eventuală avansare profesională și stabilirea de noi parteneriate internaționale.

  Cursuri de limbi străine pentru studenți

  Suntem pregătiți să te ajutăm să cunoști limbile străine la nivel avansat și să îți sporești șansele de a beneficia la maxim de oportunitățile educaționale. Cu pregătirea noastră obții punctajul necesar pentru a intra la universitatea visurilor tale.

  Cursuri de engleză generală de la nivel începător până la nivel avansat

  Începem prin dezvoltarea aptitudinilor lingvistice reale pentru situațiile de viață. Livrăm informația intr-un mod interactiv, bine structurat și distractiv pentru a contribui la progresul tău general și pentru a favoriza treptat însușirea fiecărui nivel pe etape.

  Tarife pentru cursurile de Limbi Străine

  Front End Basic

  Tipul cursului: offline


  Număr de module: 3 (HTML, CSS, JavaScript)


  Perioada de studiu: 3 luni


  Timp total investit: 72 ore


  Metoda de studiu: asistat de mentori, team-work, individual


  La sfârșitul cursului se oferă certificat!


  Preț:6000 lei

  Cursul de VueJS

  Este indicat dezvoltatorilor de pagini web care au un nivel intermediar de experiența cu HTML, CSS și JavaScript.


  Tipul cursului: offline


  Perioada de studiu: 3 luni


  Timp total investit: 72 ore


  Metoda de studiu: asistat de mentori, team-work, individual


  La sfârșitul cursului se oferă certificat!


  Preț:6000 lei

  Cursul Java

  Cursul Java


  Nr. studenți: 1-2


  Nr.ore: 10h


  Ședințe pe săptămână: 3


  Durata ședință: 1h 30m


  Durata curs: 2.5 săptămâni


  Preț: 2299mdl

  Cursul de Testare a Calității (Quality Assurance) Manual

  Cursul de Testare a Calității (Quality Assurance) Manual


  Nr. studenți: 1-2


  Nr.ore: 10h


  Ședințe pe săptămână: 3


  Durata ședință: 1h 30m


  Durata curs: 2.5 săptămâni


  Preț: 2499mdl

  Metoda de Predare

  Oferim certificate pentru școli, activități generice, învățământ superior și afaceri. Practicăm citirea, ascultarea și comunicarea . Indiferent de obiectivele pe care le aveți, profesorii centrului nostru sunt gata să vă ajute la atingerea scopurilor dumneavoastră. CILS ULIM nu e doar despre învățat, dar și despre plăcerea de a învăța!

  Individual

  Analizăm și punem în practică metode inovatoare, adaptate nivelului de cunoștințe și necesităților studenților, identificăm lacunele și lucrăm intens și individual, pentru a le putea asigura un progres vizibil și rapid în studierea limbilor străine. Lucrul individual vă va ajuta să însușiți corect gramatica limbii alese, să vă îmbogățiți vocabularul și să puteți construi o conversație fluentă și bine structurată.

  Cursuri în grup

  Livram toate cele trei nivele, conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi: ÎNCEPĂTOR (A1-A2), INTERMEDIAR (B1-B2) și AVANSAT (C1-C2). Nivelele sunt structurate pe etape (subnivele), acestea conținând studierea tuturor competenţele de limbă (exprimarea orala, ecprimarea în scris înțelegerea textului scris și audiat). Tehnicile folosite în cadrul predării sunt bazate atât pe comunicarea orală, cât și pe cea scrisă. Grupurile includ un număr de la 7 la 15 persoane.

  Cursuri în grupuri mici (semi-grup)

  Lucrăm în perechi și în grupuri mici pentru a dezvolta mai rapid abilitățile de comunicare. Predăm, utilizând metode eficiente pentru a avansa progresiv și prin aceasta menținem caracterul interactiv al lecțiilor și dobândirea de competențe în cel mai scurt timp. Grupurile mici includ un număr de la 3 la 6 persoane.

  De ce să înveți limbile străine cu noi ?! :

  Cu CILS ULIM studierea limbilor străine e interesantă, eficientă și plină de momente frumoase. Pentru tinerii care doresc să își continue studiile în străinătate sau doar să își perfecționeze capacitatea de a utiliza limba aleasă în situații reale de comunicare, cursurile noastre sunt alegerea perfectă!

  Beneficiile cursurilor noastre

  • Obții un certificat de participare pentru fiecare modul parcurs și o diplomă finală pentru absolvirea tuturor nivelurilor conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi.

  • Îți perfecționezi abilitățile lingvistice și persuasive. Împreună cu noi vei ajunge să deții performanțe excepționale în limbile străine.

  • Înveți eficient regulile de comunicare scrisă și orală, într-un mod pragmatic, aplicat și prin activități distractive bazate pe acțiuni practice;

  • Beneficiezi de un test gratuit pentru evaluarea nivelului de cunoștințe, înainte de curs.

  Despre Despre CILS ULIM

  Suntem experți în educație, misiunea noastră este să accelerăm procesul de învățare a limbilor străine eficient. Acest lucru ne oferă certitudinea că toți cei care participă la cursurile noastre beneficiază la maximum de fiecare oră de curs, iar progresul lor este evident.

  01.

  Materiale și resurse de pregătire

  Vă punem la îndemână o gamă variată de materiale și resurse de învățare, care vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile lingvistice și să comunicați cu încredere.

  02.

  Profesori

  Profesorii noștri sunt dedicați și dețin calificările celor mai înalte standarde în domeniu la nivel internațional pentru predarea limbii engleze cursanților adulți, studenților, elevilor, copiilor și companiilor.

  03.

  Structura cursului

  Cursul se axează pe atingerea obiectivelor participanţilor. Organizăm și adaptăm programul după necesitățile publicului vizat şi urmărim rezultatele progresiv și de durată.

  Completează formularul de înscriere și te vom contacta în cel mai scurt timp.

  Formularul de înscriere

   Începe acum

   O nouă zi o nouă oportunitate de a învăța!

   Profesori

   Ciprian Rotaru

   Ciprian Rotaru

   Administratorul CILS ULIM

   Licențiat în Filologie, experiență în predarea limbii engleze de peste 3 ani, consideră că Limba Engleză este limba pe care trebuie să o redescoperi permanent, pentru că nu te poți plictisi niciodată studiind-o.
   ``English opens doors, let's do it together`` - “Engleza deschide calea spre noi oportunități, haideți să le deschidem împreună”

   Andrei Bolfosu

   Profesor

   A activat în centre de instruire din țară și peste hotare. Activitatea de profesor cuprinde vaste aspecte ale achiziționării limbii engleze, printre care și pregătirea pentru examenele Cambridge.

   Ion Jereghi

   Ion Jereghi

   Profesor

   Licențiat în Traducere și Interpretare (Franceză – Engleză). Experiență de muncă în domeniul pedagogiei de 2 ani, răstimp în care a lucrat cu diferite vârste și categorii de oameni, de la copii până la adulți. Specialist in pregătirea celor care fac primii pași în cunoașterea limbilor străine.

   Alexandra Rusu

   Profesor

   Adepta urmatoarelor metode de predare: folosesc metoda auditiva, metoda abordarii directe si metoda comunicativă
   ``Tell me, I'll forget. Show me, I'll remember. Involve me, I'll understand``

   Felicia Bostan

   Felicia Bostan

   Profesor

   Încă de la o vârstă fragedă am fost pasionată de limbile străine și în special de cea engleză, având drept model profesorul de la școală. Vazând devotamentul și dăruirea de sine a profesorului, am decis că într-o zi voi deveni și eu un exemplu pentru elevii mei. Și iată-mă în prezent, deja în postura de profesor. Mereu pasionată de limba engleză, tind să o perfecționez zi de zi.

   Galerie

   Strada Vlaicu Pârcălab 52, Chișinău